Contactati-ne
                 

 

Fraza

  Avansata  

Uniunea Europeana, lider pe segmentul asigurarilor de viata
Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii sunt cei mai mari jucatori de pe piata asigurarilor, dar din punctul de vedere al valorii volumului de prime subscrise, fiecare isi revendica suprematia pe segmente diferite, prima pe sectorul asigurarilor de viata iar cea de-a doua pe sectorul asigurarilor generale, evidentiaza un studiu realizat de catre City of London Corporation.
12.04.2006

Precizari privind situatiile financiare la societatile din domeniul asigurarilor
In M.O. nr. 188 din data de 28.02.2006 a fost publicata Precizare, privind unele măsuri referitoare la Óncheierea exerciţiului financiar 2005 la societăţile din domeniul asigurărilor
01.03.2006

Politia ia urma masinilor neasigurate
De la 1 februarie, incepe identificarea, iar de la 1 aprilie, suspendarea certificatului de inmatriculare al masinilor fara RCA. Cei care vor continua sa conduca pe drumurile publice vor fi pasibili de amenzi cuprinse intre 3.000 si 5.000 RON. In 2007, tarifele vor fi stabilite de asiguratori (RCA si cartea verde), pe o perioada de doi ani.
04.02.2006

RCA explodeaza in 2007
Tarifele pentru asigurarile obligatorii auto incheiate incepand cu 1 ianuarie 2007 au fost liberalizate total, avand in vedere ca polita RCA va fi unificata cu asigurarea Carte Verde obligatorie pentru iesirea din tara a masinilor inmatriculate in Romania.
18.01.2006

Polita RCA, mai scumpa cu peste 30%
Incepand cu 2006, politele obligatorii de raspundere civila auto (RCA) ar fi trebuit sa se reinnoiasca automat, astfel incat clientii care doreau sa schimbe compania la care si-au asigurat masina in 2005 nu puteau face asta decat dupa ce-si anuntau asiguratorul, cu cel putin 30 de zile inainte de expirarea contractului.
25.11.2005

<< 1 2 3 4 >>

asigurari, asigurari Romania,asigurari auto, casco auto, asigurari bunuri, asigurari de viata, RCA, carte verde, asigurare, site wap, asigurarea locuintei, asigurari agricole, accidente persoane, asigurarea de raspundere civila, asigurare medicala pentru calatorii in strainatate, risc financiar, asigurari maritime, de aviatie si transport, cargo, asigurarea de raspundere civila obligatorie, persoane fizice, persoane juridice, despagubiri, asigurarea de accidente si boli, credite bancare, prejudicii financiare, asigurare medicala pentru calatorii in strainatate, acoperirea cheltuielilor, imbolnavire, calatorie, polita de asigurare, constructii, locuinta, cladire, apartament, casa, cariera, polita standard, polita toate riscurile, dauna, asigurat, prima trimestriala, asigurarea animalelor, riscuri generale, accidente si boli, sume asigurate, cheltuieli, recolta, culturi, cotatii, insurance Romania, alliance, alianz, aliance, prima,raspundere civila, asigurare on-line, calculator, cotatie on-line

Look4u.ro

Powered By STAR SOFT Design