Contactati-ne
                 

 

Fraza

  Avansata  

Romanii nu se asigura impotriva calamitatilor
Sub 10 la suta dintre proprietarii de locuinte au incheiat o polita cu o societate de asigurare. Dan Constantinescu, CSA: "Statul poate oferi sinistratilor ajutoare nesemnificative". Inundatiile din ultimele zile au afectat peste 900 de gospodarii.
22.04.2005

Nu exista deduceri la asigurarile private
Statul acorda cu generozitate facilitati la polite care nu pot fi incheiate
Un ordin recent al ministrului Finantelor arata cat de usor se pot deduce cheltuielile facute anul trecut pentru asigurari private de sanatate, pensii si locuinte
22.04.2005

Cum se vand cel mai bine asigurarile
Dorinta companiilor de asigurari de viata de a vinde cat mai multe polite le face sa adopte tot mai multe canale de vanzare: prin intermediul consultantilor de asigurare, prin brokeri specializati, prin banci sau, mai nou, prin mass-marketing sau Internet. Care este cel mai bun canal de vanzare? Fiecare companie are propria strategie si teorie care sa o sustina.
04.04.2005

Asigurarile private - o sansa pentru redresarea sistemului public de sanatate
"Romania are nevoie si poate sustine un sistem privat de sanatate. Aceasta ar insemna degrevarea sistemului public de cheltuieli importante", a declarat Florentina Almajanu, secretar general al UNSAR (Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania)..
30.03.2005

Spitalele infiintate de societatile de asigurare trebuie acreditate
Legea privind asigurarile private de sanatate, publicata in Monitorul Oficial, in vara anului trecut, va avea in cel mai scurt timp si norme de aplicare.
30.03.2005

<< 1 2 3 4 >>

asigurari, asigurari Romania,asigurari auto, casco auto, asigurari bunuri, asigurari de viata, RCA, carte verde, asigurare, site wap, asigurarea locuintei, asigurari agricole, accidente persoane, asigurarea de raspundere civila, asigurare medicala pentru calatorii in strainatate, risc financiar, asigurari maritime, de aviatie si transport, cargo, asigurarea de raspundere civila obligatorie, persoane fizice, persoane juridice, despagubiri, asigurarea de accidente si boli, credite bancare, prejudicii financiare, asigurare medicala pentru calatorii in strainatate, acoperirea cheltuielilor, imbolnavire, calatorie, polita de asigurare, constructii, locuinta, cladire, apartament, casa, cariera, polita standard, polita toate riscurile, dauna, asigurat, prima trimestriala, asigurarea animalelor, riscuri generale, accidente si boli, sume asigurate, cheltuieli, recolta, culturi, cotatii, insurance Romania, alliance, alianz, aliance, prima,raspundere civila, asigurare on-line, calculator, cotatie on-line

Look4u.ro

Powered By STAR SOFT Design