Contactati-ne
                 

 

Fraza

  Avansata  

Codul fiscal a omis Legea asigurarilor de sanatate
Asigurarile private de sanatate sunt asteptate de toti. Suficient stimulate, ar putea sa schimbe fata Sanatatii romanesti. Singurul impediment este ca prevederile acestei legi nu sint sustinute de Codul fiscal.
30.03.2005

(R)evolutie in legislatia muncii si a pensiilor?
- Concediul de maternitate ar putea fi exclus din sistemul public de pensii
- Nivelul contributiilor la asigurarile sociale va fi hotarator in determinarea valorii platilor
- Legile privind fondurile de pensii administrate privat si pensiile ocupationale vor fi revizuite
29.03.2005

Eliminarea deducerilor taie sansele asigurarilor private
Cota unica la impozitul pe profit are meritul ca trateaza pe toata lumea la fel. In cazul facilitatilor acordate pentru diferite tipuri de asigurari, legislatia fiscala nu mai este insa la fel de neutra.
29.03.2005

Apartamentele pot fi asigurate pentru risc de cutremur cu sume de pana la 36 euro
Asigurarea locuintelor pentru despagubirea in cazul producerii cutremurului de care tot vorbesc in ultima vreme televiziunile de scandal costa doar cateva zeci de euro pentru garsoniere si apartamente.
29.03.2005

<< 1 2 3 4 >>

asigurari, asigurari Romania,asigurari auto, casco auto, asigurari bunuri, asigurari de viata, RCA, carte verde, asigurare, site wap, asigurarea locuintei, asigurari agricole, accidente persoane, asigurarea de raspundere civila, asigurare medicala pentru calatorii in strainatate, risc financiar, asigurari maritime, de aviatie si transport, cargo, asigurarea de raspundere civila obligatorie, persoane fizice, persoane juridice, despagubiri, asigurarea de accidente si boli, credite bancare, prejudicii financiare, asigurare medicala pentru calatorii in strainatate, acoperirea cheltuielilor, imbolnavire, calatorie, polita de asigurare, constructii, locuinta, cladire, apartament, casa, cariera, polita standard, polita toate riscurile, dauna, asigurat, prima trimestriala, asigurarea animalelor, riscuri generale, accidente si boli, sume asigurate, cheltuieli, recolta, culturi, cotatii, insurance Romania, alliance, alianz, aliance, prima,raspundere civila, asigurare on-line, calculator, cotatie on-line

Look4u.ro

Powered By STAR SOFT Design