Contactati-ne
                 

 

Fraza

  Avansata  

90% cuprindere pentru RCA
"Dorim sa ajungem la un grad de cuprindere in asigurare de 90% pentru RCA. In prezent, gradul de cuprindere pentru asigurarile de raspundere civila auto este de circa 65-70% in conditiile in care exista aproape 1 mil. autovehicule aflate inca in evidente dar care nu mai circula.
17.11.2005

Cu 200 de euro pe an, scapi de spaga la doctor
Romanii care s-au saturat sa mai strecoare plicuri cu bani in buzunarele medicilor si ale asistentelor din spitalele de stat, ori sa fie plimbati de la o policlinica la alta, pot apela la asigurarile private de sanatate.
27.10.2005

Uniunea Europeana(UE) - S-au facut progrese
"Monitorizam piata asigurarilor din Romania de trei ani. S-au facut progrese demne de semnalat in mai multe directii, dar mai sunt lucruri de facut in continuare", a declarat in exclusivitate pentru Buletinele Informative de Asigurari XPRIMM domnul Martin OVERBEEK, unul dintre cei doi membri ai delegatiei Uniunii Europene (UE) care a sosit la Bucuresti pentru a monitoriza dezvoltarea pietei de profil din Romania.
22.07.2005

Actualizarea capitalului social al asiguratorilor versus denominare
In M.O. nr. 417 din 18.05.2005 a fost publicat Ordinul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 3105/2005 pentru modificarea şi completarea Normelor privind actualizarea limitei minime a capitalului social vărsat al asigurătorilor, puse în aplicare prin Ordinul preşedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 3.109/2004
08.06.2005

Tarifele la politele auto vor creste semnificativ
Cresterea numarului de accidente, a costului mediu pentru reparatiile auto si a daunelor acoperite de asiguratori, precum si innoirea parcului auto cu masini mai scumpe vor avea ca efect, in urmatorii ani, majorarea semnificativa a valorii primei platite de clienti.
06.05.2005

<< 1 2 3 4 >>

asigurari, asigurari Romania,asigurari auto, casco auto, asigurari bunuri, asigurari de viata, RCA, carte verde, asigurare, site wap, asigurarea locuintei, asigurari agricole, accidente persoane, asigurarea de raspundere civila, asigurare medicala pentru calatorii in strainatate, risc financiar, asigurari maritime, de aviatie si transport, cargo, asigurarea de raspundere civila obligatorie, persoane fizice, persoane juridice, despagubiri, asigurarea de accidente si boli, credite bancare, prejudicii financiare, asigurare medicala pentru calatorii in strainatate, acoperirea cheltuielilor, imbolnavire, calatorie, polita de asigurare, constructii, locuinta, cladire, apartament, casa, cariera, polita standard, polita toate riscurile, dauna, asigurat, prima trimestriala, asigurarea animalelor, riscuri generale, accidente si boli, sume asigurate, cheltuieli, recolta, culturi, cotatii, insurance Romania, alliance, alianz, aliance, prima,raspundere civila, asigurare on-line, calculator, cotatie on-line

Look4u.ro

Powered By STAR SOFT Design